Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 13/04/16 16:10
Soc una noia i m'agrada la meva amiga..?
Hola adolescents, soc una noia de 1 de batxillerat i aquest any han vingut moltes persones noves a l'escola, entre elles una noia amb la que m'he fet molt.
I no sé per que.. crec que m'agrada. Mai m'havia passat això, sempre he sigut heterosexual pero ella em fa plantejar la meva sexualitat.. sempre que la veig em poso nerviosa, o quan penso en ella sempre tinc un somriure a la cara.
Creieu que això pot ser només confussió? o pot ser que hagi descobert qui realment soc? és possible que sempre hagis sigut hetero però t'enamores d'una noia?
Moltissimes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 09:51
Hola !

Gràcies per escriure'ns!

Tot el que ens demanes és possible!

Potr ser que sigui confusió o que estiguis descobrint la teva orientació o que t'agradi ella... No tinguis pressa en descobrir què passa... potser només és un sentiment molt fort d'amistat o potser s'acaba convertint en quelcom més... però no et pressionis, viu-ho amb normalitat i les coses s'aniran posant al seu lloc i ho descobriràs.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: