Logotip de Adolescents.cat
Venturaap_M
Venturaap_M
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 13/04/16 11:41
Ajuda, siusplau.
Estic super pillat de una noia amb la que he tingut moltes coses amb ella... El cas es que hi ha cops que sent algo per mí, i hi ha avegades que no, i quan és no, ho passo molt malament.
Necessito algun consell per desenamorarme i així no rallarme tant i concentrarme més en altres coses, perque em passo el dia pensant en ella.
Espero que em puguis ajudar, gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 07:44
Hola!

Gràcies per escriure'ns!

Doncs el millor que pots fer per desenamorar-te és no tenir contacte amb ella: no escriure-li, no trucar-la, no mirar el seu face o insta, no mirar si està en línia al whatsapp, intentar no veure-la...

Així aniràs paint el dolor de no estar amb ella i aniràs reconstruint-te per a poder estar content de nou.

Ésun procés difícil però segur que te n'ensurts!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: