Logotip de Adolescents.cat
hey girls
hey girls
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 12/04/16 22:57
ungla groga
Suposo que aquest apartat no es molt indicat per al que vull comentar, pero no trobaba cap millor que l'alimentació.
Creo que fa un parell de setmanes potser se'm va posar una ungla del dit gros del peu groga.No em vaig amoinar per que no em feia res de mal, pero avui m'he donat compte de que l'altra ungla del mateix dit i de l'altra peu tambe estava groga. .No sé qué ha pogut ser. Soc molt cuidadosa amb l'higiene i el que me está passant no m'havia passat mai a la vida!! Voldria una reposta rápida,i gracies!!
PD1; vaig al gimnas.
PD2; al principi creia que la causa de la primera ungla era per un cop que vaig donar-li a la pilota jugant a futbol.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 12/04/2016 23:19
Bona nit,
La veritat és que ens agradaria molt poder-te ajudar però malauradament no tenim coneixements sobre medicina ni podologia. El millor que pots fer és demà mateix explicar-ho a casa i demanar hora al podòleg. Els podòlegs son els experts en aquests temes. No et preocupis que segur que no és res greu però quan abans hi vagis millor, perquè així també et quedaràs més tranquil•la.
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: