Logotip de Adolescents.cat
t.hhh
t.hhh
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/04/16 21:08
Els meus pares
Hola
T'escric perquè tinc uns pares molt exigents. Em prohibeixen moltes coses; com anar a dormir a casa d'una amiga, sempre els hi costa dir un sí a la primera quan els hi demano que si em deixen quedar. Si quedo haig de estar a casa a les 20:30, si arribó 10 minuts tard em fan bronca o em castiguen. Em treuen mobil per la nit. No em deixen ni tan sols fer-me la ratlla d'ulls, ni porta leguins, ni shors al insti,nose són detallets mínimes que s'acomulen i formen una massa molt gran.
Com sempre els hi costa dir un sí, doncs molts cops tinc por de preguntar-li's perque se que em diran que no, i quan em neguen una cosa em sent molt malament. Ara ja m'he acostumat però tot i així em segueix fent mal. Tinc uns germans que apenes surten. I clar ,els meus pares em comparen amb ells i sembla que surto molt, però no és així. Tinc por de demanar-lis coses. Tampoc em deixen anar a Barcelona amb amigues, molta gent ho fa i no passa res. Per tot aixó que estan fent, el que aconsegueixen es que els hi menteixi. De vegades em sento fatal, però es que no tinc un altre remei. De vegades tinc por que em pillin o algo , però de moment no ha passat, i tinc por que tart o d'hora sapiguen que per exemple els hi dic vaig a tal lloc quan en realitat vaig a un altre, o dic dino a casa de tal i envés de aixó faig un altre cosa. En part, també estic farta de mentir. Que haig de fer, quantinuar així fins als 18?. Ja he parlat amb ells perque no siguin tan exigents, i no aconsegueixo res. És pensen que ho estan fent bé. que lo que pensen ells es lo correcte. Porto molt de temps així, no aguanto més. M'agafen ansietats, nervis, dolor de cap. Moltes nits no puc dormir.
Que em recomanes?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 14/04/2016 07:47
Hola! gràcies per escriure'ns!

El que et recomanem és que els hi expliquis a ells tal i com ens ho has explicat a nosaltres. Amb l'escrit demostres maduresa i ganes de seguir creixent i és molt important que els hi expliquis com et sents i què necessites.

Al principi costarà perquè els teus pares deuen tenir les seves pors per no deixar-te fer això però si tu estàs al peu del canó demostrant la teva maduresa aniràs aconseguint, mica en mica, més coses...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: