Logotip de Adolescents.cat
Laurita2323
Laurita2323
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 12/04/16 19:36
Por a no trobar novio
Holaa! Soc noia iUs escric perque porto temps molt engoixada! No m'agrada gens el meu caracter, amb la gent que hi tracto i tinc confi, molt be, pero amb els meus pares sempre m'hi acabo enfadannt i nose com ho faig i amb els altres que son amics meus pero no de gran confiança soc molt timida i no m'agrads gens, i no se com canviaro, esque la meva postura i moviments em destapen, per altre banda tinc por a quedar-me sola per sempre, mai he tingut novio i nomes m'hi he enrollat amb un que no va acabar gens be. Se qe aixo de per sempre sona molt exagerat pero em pregunto com tothom troba la seva mitja taronja i el perque jo no? Se que soc molt jove encara, tinc 15 anys, fare 16 aquest any, pero esque no em puc creure que algun dia algu s'hi fiuxi nomes amb mi i jo sigui la mes guapa i mes simpatica per a ell. Tambe em pasa que jo em miro al mirall i em vaig guapa, en canvi despres surto al carrer i començo a veure que totes les noies son mes guapes que jo aleshores em veig lletja i em deprimeixo, necesito ajuda si us plaau!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/04/2016 09:56
Hola guapa!

Em sap greu dir-te que això de la mitja taronja no existeix!

Has de trobar algú amb qui t'hi entenguis, t'agradi i et faci sentir bé.

I has de confiar una mica en tu mateixa i tenir una mica de paciència... evidentment ets molt jove però ententm que això no et tranquil·litza.

Si la gent del teu voltant té parella no vol dir que siguin feliços o que hagin trobat la parella ideal...

Fes que aquest temps et serveixi per a discriminar ben bé com t'agradaria que fos la teva parella per a que quan aparegui la reconeguis bé!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: