Logotip de Adolescents.cat
ElPacificador
ElPacificador
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 11/04/16 23:26
Grans!!
Hola!!
El problema que tinc és que tinc bastants grans a la zona de l'entracuixa i a la pell per on baixa el penis.
Com ho puc solucionar??

Merci per tot!!!!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 12/04/2016 23:02
Bona nit guapo,
La veritat és que tenir granets en aquesta zona és molt més habitual del que et creus, li passa a moltes persones i a mida que s’apropa el calor encara més.
Aquest tipus de grans la majoria de vegades apareixen per la humitat que queda atrapada a la roba i la fricció del moviment i d’estar tanta estona assentat, i del contacte entre les cames. Tot i que tècnicament no es consideren acne el tractament és molt similar.
Et deixo uns quants consells que et poden servir:
1. Renta aquesta zona, al menys un cop al dia amb aigua calenta. El calor i la humitat fan que els porus de la pell s’obrin i es netegin. Si tens una esponja exfoliant també t’anirà bé per netejar la zona suaument. Ves en compte de no fer-ho molt fort perquè aleshores et pots fer mal i t’irritaràs la pell.

2. Després de la dutxa posat la crema anti-acne un cop al dia. Però sempre després d’haver-te dutxat i seca bé la pell.

3. Estar molta estona assentat és dolent per aquests granets perquè fa que hi hagi molta calor i humitat a la zona així que entre classe i classe no et quedis assentat.

4. Intenta utilitzar roba que no sigui molt arrapada, els pantalons estrets estan de moda però no van gens bé ja que no transpiren.

5. Porta roba interior de cotó perquè és transpirable i farà que no et surtin tant sovint.

Espero que et vagin bé, tot i així recorda que li passa a moltes persones i que no és res estrany. No et sentís malament.

Una abraçada!

Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: