Logotip de Adolescents.cat
Emma2303
Emma2303
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 11/04/16 20:33
Com puc donar el primer petò, cap al noi que m'agrada?
Hola, sóc una nena de 14 anys i m'agrada un noi. Amb aquest noi, porto tontejant des de fa ja un temps i crec que li agrado. També m'obre d'avegades al whats app per parlar i es com que vol estar al meu costat o estar amb mi. Però davant del seus amics no ho vol reconèixer i quant estem sols canvia totalment, no sé perquè. Els meus amics em diuen que ell em tracta d'una manera especial i que ja va sent hora que doni un pas més. Em va deixar clar que li atrec, i amb això ja és més fàcil. Però vull saber com puc fer i on ho puc fer, per donar-li un petò i si funciona, deixar-li les coses clares de que sento algo per ell. Siusplau , si em podeu ajudar? Moltes gràcies!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/04/2016 09:36
Hola Emma!

Doncs has de valorar si vols un noi que et tracti d'una manera diferent quan esteu sols o davant de gent. I si notes que és així realment... una cosa important que pots fer és parlar-ho amb ell. És molt important tenir una bona comunicació entre vosaltres, per tant, digues-li tot el que penses i els dubtes que tens...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: