Logotip de Adolescents.cat
Noiesalpoder
Noiesalpoder
Any: 2003
Comarca: Segrià
Data: 11/04/16 18:13
CONFUSIÓ
Hola Adolescents, ja fa uns dies que estic confusa a causa de torna a veure al meu ex novio. Us explico:
L´any passat vaig estar amb un noi uns sis o set mesos i ho vam deixar. Pero el cas es que quan ens veiem sembla com si fosim una altra vegada novios. Abraçades, petons... A mi sempre em va extranyar que ell sortis amb mi perque, ell és un noi guapet i atractiu i no li fa lletjos a les noies. Pero un dia em vaig cansa d´ocultar els meus sentiments cap a ell i va resultar que eren els mateixos que ell tenia per mi. Llavors jo vaig pensar que havia canviat, pero fa uns dies... una nena em va enviar una foto d´ell amb una altra i.... quan ja ho estava superaant (zascaa). El cas es que no se com fer per ovlidar-lo o al menys superar-ho.
Gràcies per la vostra atenció.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/04/2016 09:30
Hola!

Primer de tot, gràcies per la confiança!

No m'estranya que estiguis confosa perquè actueu d'una manera però en teoria no estu junts. El millo ruqe pts fer és valorar si realment vols seguir així (perquè sembla que ell continua anant amb d'altres noies).

I si et ve de gust, pots parlar amb ell i demanar-li què sent per tu...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: