Logotip de Adolescents.cat
RaveGirl
RaveGirl
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 11/04/16 18:02
Amor d'estiu (KJDFLSKFJSLKDFJSDLK) Poso aixo per reconeixer la meva consulta
L'estiu passat vaig estar molt colada d'un noi però la vaig cagar.
He intentat parlar-li a distancia (per whatsapp) i al principi tot bé, pero es va tornar molt borde. Ens vam veure a una festa cosa que ja sabiem els dos pero no va passar absolutament res. El seguent dia si no m'equivoco vaig parlar-li pero em vaig rendir i no li vaig respondre l'ultim missatge.

El cas es que ja han passat uns 6 mesos i no puc parar de pensar en ell, no me'l trec del cap. Aquest estiu probablement, no ho se, el torno a veure
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/04/2016 09:28
Hola RaveGirl!

Doncs realment has de valorar si vols aquest tipus de relació amb aquest noi perquè sembla que no acaba de deixar les coses clares i no saps ben bé per on va.

Et convé viure així?

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: