Logotip de Adolescents.cat
ºanonim
ºanonim
Any: 1996
Comarca: Vallès Oriental
Data: 10/04/16 20:43
CARTA D'AMOR PER A EL MEU NOVIO
Hola amor,

T'escric en aquesta carta el que vull dir-te des de fa temps. Vull dir-t'ho però no puc fer-ho cara a cara perquè em embolic en la teva mirada, em distrec amb els teus llavis i em embolico en el teu somriure. I llavors se m'oblida dir-t'ho.

Però vull fer-ho perquè has saber-ho. Has de saber que sóc tan feliç amb tu perquè em fas riure, perquè em fas tremolar, perquè em fas somiar. Sóc tan feliç amb tu perquè cada dia noto el teu respecte, el teu acceptació de les meves manies i de les meves passions i perquè no intentes canviar-me.

Sóc tan feliç amb tu perquè al teu costat sento, per fi, que formo part del món, per la teva forma de minimitzar els problemes, per la complicitat que hem creat i perquè amb tu ha començat a cobrar sentit el "per sempre". Però sobretot sóc tan feliç en la teva abraçada.

I saps que no sóc la millor expressant els meus sentiments, així que intentaré dir-t'ho de l'única manera que sé. Sense llicències poètiques, sense metàfores i sense versos amb rima, així, crua i brutalment t'estimo. I així és com he de dir-t'ho. Ets l'home de la meva vida. I podria escriure en majúscules perquè tinc la certesa que és així.

Per la teva forma de pintar la meva vida, per l'energia que em dones, per les rialles compartides i pels secrets desvetllats, per tot això ets especial. I per tot això i per més t'admiro, perquè ets gran i generós i perquè m'has ensenyat a estimar. No és només amor, també t'adoro.

Per sempre, amor.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:42
Evidentment, gràcies per compartir amb nosaltres aquest escrit tan bonic... i, ara jah o tens escrit per poder-li enviar a la teva parella... imprimeix-ho i dóna-li...

Li encantarà!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: