Logotip de Adolescents.cat
J2613
J2613
Any: 1992
Comarca: Baix Llobregat
Data: 10/04/16 17:37
Nose com solucionar aixo ?
Hola encantat !
Tinc un mini problema el que pasa que una ''amiga meva '' casi mai veu els perills a res hi estic molt preocupat perque el seu comportament i la manera de ser d'aquets ultims mesos a anat a pitjot i porta tot en secret i estic mes que preocupat, avans era molt millor hi jo dons sempre intento esta alla perque es especial el que pasa que es posa a parla amb gent rara desde sempre amb el mobil hi ha vegades queda amb ells hi tot, sempre intento parla amb ella pero sempre em diu que estic amb el mateix que si una cosa o la altre hi terminem mosquejat o agobiats hi casi sempre termina enfadanse amb mi o bloquejarme la veritat que ja nose com ayudarla ni que fer perque vull ayudarla hi nose com fero em podeu ayudar ?..
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:41
Tu ja fas el que s'ha de fer, J2613!

Estar al seu costat.

No podem eviaar que els nostres amics cometin error però el que sí que podem fer és elstar al seu costat quan ens necessitin.

Ens agrada molt que et preocupis per ella i que l'avisis dels perills... però el més important és que continuis estant al seu costat passi el que passi.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: