Logotip de Adolescents.cat
leena
leena
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 10/04/16 14:48
ex novio
Hola adolescents! Tinc un problema amb el meu ex-novio.. L’any passat vaig estar un any amb un noi de la meva classe i em vaig enamorar moltíssim d’ell i ell de mi. Vam viure un any molt intens però a principis de curs ho vam deixar. Ara seguim anant a la mateixa classe i se’m fa molt dur. Ja ha passat quasi tot el curs i segueixo igual que el primer dia. El problema és que tinc massa bon rollo amb ell. Sempre portem una mena de tonteig a sobre i sempre m’esta fent abraçades, petons… bueno, més aviat quan li ve de gust perquè li venen bastants rampells i a vegades el noto una mica distant, tot i que intento no donar-li voltes perquè el vull oblidar. Però quan passo d’ell llavors em ve demanant-me que em passa i queixant-se de que mai li parlo i sempre és ell qui ma de venir al darrere, etc. i a mi se’m cau la baba i li torno a anar de bones.
Les meves amigues em diuen que passi ja d’una vegada d’ell però si no li parlo és pitjor perquè em moro de ràbia quan veig que tonteja amb ties de la meva classe o quan m’explica amb quantes es lia i tot…
Necessito ajuda i no sé què fer. N’estic farta de patir, no pensava que duraria tant el procés d’oblidar-lo… Tan de bo tornés a ser el mateix de sempre i tornéssim a estar com l’any passat…
PD: No publiqueu aquesta consulta a la portada si us plau.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:39
Hola leena!

Doncs demanem a la redacció d'adolescents.cat que no publiquin aquesta consulta a la portada. Gràcies!

Veigq ue ell va i bé, i sembla que té bon rotllo però té dies bordes...

Tu has de mirar què et convé més a tu: et convé tenir gaire a prop a aquest noi? et fa mal?

Si és que si que et fa mal... has de començar a posar distància i independentment de que ell tingui un dia bo i estigui per tu... tu has de marcar-li la distància per començar a oblidar-lo i poder reconstruir la teva vida!

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: