Logotip de Adolescents.cat
panacota
panacota
Any: 1997
Comarca: Garrotxa
Data: 10/04/16 14:43
El novio de la meva amiga
Hola. Tinc una amiga que porta més de dos anys amb el seu novio. El principi el noi no deia res i semblava callat i bon nen però de cop i volta vam començar a tenir molts problemes amb ell ja que ens deia que nosaltres la manipulàvem. Ella ja no queda amb nosaltres i sempre esta amb ell.
Sempre quan hem tingut problemes amb el seu novio el defensa encara que no tingui raó perquè sinó després ell s'empipa amb ella però si ens empipem nosaltres no passa res.
Nosaltres i els amics del voltant ja li em dit el que pensem del seu novio i tot el que ens fa però ella està molt encegada amb ell i no veu tot el que li està causant i fins i tot els seus pares també ho veuen.
Ara la nostra amistat ja no es el mateix a causa del seu novio que ens ha fet distanciar molt
Què hauríem de fer si ja li hem dit hi ha passat de nosaltres?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:37
Panacota, el milor que podeu fer és demostrar-li que la vostra amistat està allà passi el que passi.

Intentar no coaccionar--la, encara que penseu que ell (el seu novio) no és una bona influència per ella. I demostrar-li de manera explícita que continueu sent amics seus.

De vegades la gent confón la gelosia i la possessió amb amor i això és el que li està passant a la vostra amiga.

Més endavant us necessitarà, segur.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: