Logotip de Adolescents.cat
Marinina
Marinina
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 10/04/16 13:28
AMICS I ALGUNA COSA MÉS
Hola adolescents!
Fa unes setmanes vaig quedar amb un amic amb el que tinc molta confiança des de fa molt de temps. Estant a casa seva, em va començar a insinuar que li agradaria provar de liar-nos, que li posava molt des de feia temps.
Jo, fa aproximadament un any, vaig estar MOLT pillada d'ell (ara ja no), així que tenia el morbo "acumulat", diguem. Per això, vaig accedir, i ens vam començar a liar, acabant els dos despullats i casi fent-ho.
Vaig estar súper còmoda i va ser molt natural, ja que tenim molta confiança i ens vam fer sentir molt comodes mutuament, no se com explicar-ho...
El cas és que em vaig sentir súper bé i el dia següent seguiem parlant com sempre, així que vam decidir tornar a quedar al cap d'uns dies. Però ara no sé què fer, perquè per una banda vull tornar a quedar amb ell (em va fer sentir suficientment segura com per provar coses que no havia provat mai), però no vull perdre'l com a amic perquè la cosa es compliqui o algú dels dos comenci a sentir alguna cosa més forta.

Què faig?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:18
Marinina!
Aquí és on has de ser sincera i explicar-li el que sents. Perquè sembla que a ell li moles i tu no saps ben bé el que sents... per tant, pots comentar-li amb ell per ser franca i anar veient com evolucionen els teus sentiments...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: