Logotip de Adolescents.cat
piff
piff
Any: 1998
Comarca: Noguera
Data: 09/04/16 20:29
Ja ho he intentat tot...
Hola! Veureu, us escric perquè tinc un problema que fa molt temps que arrossego i vec que no hi ha manera de solucionar-lo.
Ja fa més d'un any que per les nits em venen molts mals de panxa i no s'hem passa fins que acabo vomitant. El cas es que això ha influenciat molt al meu estat d'ànim ja que he deixat de sortir amb els amics (tant per les tardes com per les nits), estic irritable, ploro cada dia... Fins fa tres mesos que vaig a una psicóloga que m'està ajudant bastant, però sento que no milloro. Tothom diu que milloraré amb el temps però realment cada cop em costa més creure-m'ho. M'han diagnosticat un transtorn obsesiu que fa que li doni moltes voltes a totes les coses que faig fins al punt de que em senten malament i vomito. Això fa que tingui periodes de depressió i ansietat on ho passo fatal.
Realment necessito ajuda i ja no se que més fer per parar-ho i sentir-me millor. No vull fer patir als que estan al meu costat perquè se que ho passen malament. Em podrieu ajudar??

PD: Si us plau no publiqueu això a la portada, no em sentaria bé
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:08
Hola piff!

Demanarem que no es puglbiqui aquesta consulta com a notícia ni que es posi al a portada del web.

Doncs, de moment, ja estàs fent allò que toca per anar millorant... potser pots fer alguna altra coas com: fer relaxació, meditació o mindfulness o apuntar-te a ioga... aquestes coses potser et poden ajudar.

Consulta-ho amb la teva psicòloga abans de fer res!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: