Logotip de Adolescents.cat
Nadia26
Nadia26
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 09/04/16 15:26
He pujat a la muntanya russa de l'amor
Resulta que jo mai havia sigut de les noies que triomfen entre els nois però bueno, aquest any les coses han canviat.
Per nadal se'm va declarar un noi més gran que jo el qual ja vaig dir que no però crec que li segueixo molant i em sap greu per ell perque som bons amics, però això no és el més important.
El cas es que fa menys temps, un nen que em va molar durant molt temps i ell ho sabia, em va dir que es volia liar amb mi i que anés a casa seva. Bueno, un vespre jo m'ho estava pensant i vaig arribar a la conclusió que realment em molaria molt liarme amb ell perque realment és guapísim... però el problema és que el dia següent em vaig trobar una nota a la taquilla que era una clara delcaració que a sobre estava firmada amb el sobrenom que dic jo a un noi de classe que m'atreia.
Bueno, em vaig enamorar d'ell al moment però quan li vaig preguntar em deia que no havia estat ell, i per la lletra no ho puc saber perque està escrit a ordinador.
M'aterra, literalment, que hagi estat una broma però no n'estic segura. El noi m'ha fet preguntes que realment em fan pensar que ha estat ell, tot i que asegura que no.
La veritat és que no sé que més fer per saber si ha estat ell o ha estat una broma de mal gust.
Per una altra part el nen que es volia liar amb mi, no l'he oblidat del tot (la proposta, més aviat), com seria normal; a més que som bons amics. Però per l'altra no paro de pensar en la nota i sobretot en el noi que crec que ha estat, que ara m'encanta.

Gràcies adolescents! Petons!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:04
Hola Nadia!

Abans t'he respost la consulta que ens havies fet i que ens demanves mé so menys el mateix.

Potser ara matisaré que el que és més important és que valoris realment el que sents. Has de tenir clar quins són els teus sentiments i fer passos endavant si estàs completament convençuda del que sents: no liar-te amb algú només perquè ñés guapo, sinó perquè t'agrada...

i Descobrir si t'agrada mé sun noi o l'altre...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: