Logotip de Adolescents.cat
JUU
JUU
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 08/04/16 22:24
Com puc evitar-ho??
Hola, sóc una noia de 14 anys i sóc bastant tímida però ho estic superant. Ara, ve la meva consulta: per qualsevol cosa, hem poso molt nerviosa, no mengo perquè no tinc gana, no dormo i vomito cada dos per tres... No ho passo gens bé i volia preguntar si podria fer alguna cosa per evitar-ho o rebaixar aquests sintomes, intento relaxar-me però no puc. També volia preguntar si és normal el que hem passa i perquè passa. Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 07:51
Hola JUU!

Una cosa: no sé si dius que vomites de nervis de manera automàtica o si és provocat...

No sé quines coses has fet per intentar relaxar-te però et recomanaria que anessis amb una persona especialista en això: en tècniques de relaxació, meditació, mindfulness... o que fessis ioga...

Tot això t'anirà molt bé per anar a prenent a controlar els nervis i a acceptar-los.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: