Logotip de Adolescents.cat
anonim131
anonim131
Any: 2001
Comarca: Garrigues
Data: 08/04/16 22:06
Sola a classe
Hola, sóc una noia de 14 anys. El problema es que fa uns tres mesos que em sento molt malament perquè em vaig separar de les meves dos millors amigues i teniem molts problemes. La meva millor amiga també es va separar de ellas i ara intentem fer noves amigues, el cas esque jo soc molt tímida i a més desde que vaig tenir aquell problema amb aquelles amigues meves ho he passat molt malament, cada cop em sentia més sola perquè no tenia ganes de parlar ningú, i com veia que em costava molt fer nous amics ho vaig deixar estar. Nómes anava amb la meva millor amiga però ella va amb molta gent i moltes vegades em sento sola.
Cada cop que estic a classe em sento molt sola i em deprimeixo i em donen ganes de plorar moltes vegades , i es molt dur està practicament sola en una escola i no parlar amb casi ningú.
Que puc fer per arreglar una mica la meva situació?
Gràcies!.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 07:49
Hola anonim131!

Doncs el millor que pots fer és anar a poc a poc: començar a parlar amb algunes poques persones de la classe i anar obrint la confiança entre vosaltres.

Tenir una actitud positiva t'ajudarà a desprendre energia positiva i a captar millor l'atenció de les persones que tens al teu voltant, pr tant, intenta deixar les llàgrimes enrere, mica en mica, i anar amb una actitud oberta per anar coneixent a més persones sdel teu entorn.

Escull les persones que s'assemblin més a tu i deixa que la timidesa et guiï una mica però que no se't mengi...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: