Logotip de Adolescents.cat
AnØnImAaA
AnØnImAaA
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 08/04/16 17:02
AMIGUES?
Hola Adolescents!
Aquest any m'he canviat d'escola. El primer trimestre va anar perfecte, però el segons, amb la nena que més em portava es va començar a portar extrany, i així amb tot el grupet, pensava que seria una tonteria, vaig parlar amb elles i em van dir que no estaven enfadades, que pensaven que era jo la que estava enfadada, ens vam perdonar, però la cosa va continuar, i axí fins ara, del grupet només hi una nena que crec que puc confiar. Ara, hi ha més nenes que ens portàvem, que també estàn molt extranyes, no se que fer, ja estic farta crec que no puc confiar, i em sento apartada moltes vegades. El que passa es que les meves amigues estànfora de la escola.

Quèpuc fer per estar millor?



Moltes gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 07:39
Hola!
Doncs ja has fet un pas important que era parlar amb elles... si veus que realment hi ha molta distància entre vosaltres pots intentar tornar a parlar amb elles o, senzillament, si veus que l'amistat no és com a tu t'agradaria, intentar construir un altre grupet d'amigues amb d'altres noies o nois de la classe...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: