Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 07/04/16 20:39
m'entretenc·
A la tarda quan haig de fer deures, estudiar, etc, m'escapo a fer qualsevol altre cosa perque no tinc gens de ganes de fer-ne'n, i després quan començo, ja és hora de dormir i em moro de son. No em puc concentrar, dono voltes per internet, miro youtube, jocs, el que sigui per no fer feina i després la gran majoria de cops suspenc... Voldria saber que fer per no dispersar-me o entretenir-me i concentrar-me amb el que haig de fer. Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 07:27
Hola!

Crec que abans enshas escrit la consulta de la sele o el cicle superior...

Seguint el que et deia abans: és important que puguis trobar la manera que a tu et vagi bé per estudiar. Busca ajuda perquè t'orientin bé ja que el fet de que puguis estudiar és molt important per tirar endvant els projectes de furut que vulguis fer!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: