Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 07/04/16 20:25
futures amistatss
Gairebé tota la gent que he conegut al llarg d’aquests anys hem acabat de mala manera (mal rotllo, enfadats, separats...) sense cap motiu. L’any que ve marxaré d’insti i d’intercanvi i em preocupa que les relacions d’amistat (i amoroses) no funcionin o no acabi encaixant, no sé que falla. A més, sóc molt tímida i em costa molt encaixar amb la gent. Moltes gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 07:23
Hola!

Gràcies per confiar en nosaltres!

Veure què és el que passa, el que surt malament ens ajudaria a orientar-te millor. De totes maneres, potser el més important és que comencis aquesta nova etapa en el nou institut amb energies positives i no pensis que tornarà a passar.

Tothom té un cert grau de timidesa i elk més important és que aprenguis a conviure amb ell i que en alguns moments la timidesa sigui menor... ara tens l'oportunitat de començar de nou,k de tenir noves amistats i aquestes s'han d'anar forjant mica en mica.

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: