Logotip de Adolescents.cat
Laura
Laura
Any: 2003
Comarca: Ripollès
Data: 07/04/16 20:17
Passo mals dies per culpa d'ella...
Hola adolescents! Què tal? :)

Bf... no se ni com començar... estic farta, FARTA de una nena de la meva classe. És una pesada, és envejosa, es fa la pilota a classe per tenir bones notes, es creu la millor i a mi aquesta gent... no em quadra.
A principi de curs vaig tenir una baralla amb ella i hi van haver-hi molts problemes... A partir d'aquí, em vaig anant allunyant d'ella però no del tot perquè va a la meva classe, i és que és molt pesada, no la suporto literalment...
No se què fer... a vegades no accepto a anar a les excursions perquè ve ella... a vegades a la nit ploro per ella...em diu coses lletges (en el sentit de zascas)...és com si m'amargués la vida...
Tampoc vull ser repelent perquè jo no sóc així, però li vull donar una bona llissó...
Què puc fer amb aquesta nena? Com li puc donar una llissó? :(

Gràcies guap@s!

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 07:21
Hola Laura!

Gràcies per confiar en nosaltres!

La millor liççó que li pots donar és una lliçó lenta, on els resultats ptser no es veuran de pressa. Però el millor que potsre pots fer és comportar-te amb normalitat amb ella, no fent res per acostar-t'hi massa, manetnint la distància, però si algun dia has d'estar a prop predicant amb l'exemple de com t'agradaria que ella es comportés amb tu.

Sigues educada però mantén la distància suficientment comperquè no t'afecti tant el que fa.

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: