Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 07/04/16 20:12
m'enfado ràpiddd
A la mínima que em barallo amb algú o tinc un mini “pique” per molt tonto que sigui m’enfado, em sento molt ofesa pel que diuen i vull evitar estar així. Que puc fer? Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 08/04/2016 08:58
Hola!

Sovint ens pot passar que hi ha coses que ens irriten. I reaccinem tan de pressa que no tenim control del que ens passa i dle que fem.

El que et demanarem és que estiguis a l'aguait de les coses que t'ofenen i valoris si estan relacionades amb alguna cosa.

També et demanarem que abans de reaccionar, intentis respirar i pensar si realment el que t'han dit t'ofèn i per què t'ofèn i quina podria ser la millor reposta que podries donar, sense deixar de donar la teva opinió!

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: