Logotip de Adolescents.cat
paau9
paau9
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 07/04/16 14:55
Que puc fer per declararme a un noi a Sant Jordi?
Hola adolescents! mireu, Tinc un problema. M'agrada un noi des de fa bastant, i es del meu curs, i aquests dies he estat pensant, i voldria declararme a ell (en secret, o no) aquest Sant Jordi. I no se que fer. Que em recomaneu? Podeu donar-me alguna idea? Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/04/2016 16:56
I si li regales una rosa i un llibre i li deixes una nota dins del llibre... tu decideixes si la nota anirà firmada amb el teu nom o si prefereixes que es mantingui en secret.

Però si queda en secret... tu no en treuràs gaire res... per tant, t'animem que si tens clar que li vols dir... no amaguis el teu nom i li diguis qui ets!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: