Logotip de Adolescents.cat
GBRGBR
GBRGBR
Any: 1996
Comarca: Barcelonès
Data: 07/04/16 11:13
Ajuda
Bon dia,
Fa pocs mesos vam deixar-ho amb la meva parella amb l'objectiu de créixer personalment per tenir una relació millor. El problema es que jo no ho he portat gens bé... Ara mateix puc afirmar que no tinc estabilitat emocional i crec que tinc una depressió ja que no tinc ganes de fer res del que sempre m'ha agradat, etc. Hem sento sola, no només per la robtura amb la meva parella sinó també per la relació amb els amics, els meus interessos que ara mateix son nuls, etc. Crec que m'aniria bé anar a teràpia però no hem puc permetre un psicòleg i no sé si mitjançant la Seguretat Social puc accedir a aquest servei.
PD// També estic preocupada perquè tinc un familiar directe que pateix esquizofrènia i potser això hem fa més propensa a patir malalties mentals.
Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/04/2016 16:55
Hola!

Doncs és molt normal que ara no tinguis ganes de fer res. En principi no seria depressió sinó que serien les emocions habituals després d'una ruptura. Trencar amb la parella implica viure un dol.

El que et recomanem és que no deixis de fer res que et pugui fer sentir millor i que evitis aquelles coses que et fan estar trista.

Però que mica en mica et donis el permís per anar superant la ruptura tot i que tinguis moments difícils!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: