Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 07/04/16 00:01
Doncs si, per culpa
Hola, soc nena i tinc 14 anys. Us volia demanar uns quants concells ja que necessito fer alguna cosa en aixo:

Aquest any ha sigut molt intens respecte en el tema de l'amor. Al setembre vaig estar amb un noi del qual vaig estar enamorada moltissim temps. Ens estimavem molt pero ho vam haver de deixar. Despres vaig conèixer a un noi de 3 anys mes gran que jo, que vam estar de lio 3 mesos. I ara ha arribat un nen nou a l'escola que estic bojament enamorada d'ell. Bueno "enamorada" no crec, mai hem parlat ni cara a cara ni ha traves de xarxes socials.
El cas es que ens mirem i dissimulen i passo la major part del dia pensant en ell. El trobo guapissim i necessito dir-li el que sento.
Enfi, aquests 3 nois que us he dit son escencials en la meva vida i no se per quin "atacar". Necessito sortir d'aquest embolic. Nose que sento per cap dels tres. Nomes se que el "nou de l'escola" m'agrada i moltissim.

El problema es, li hauria de dir el que sento al "nou de l'escola" o esperar a veure si ell sent el mateix per mi? Pero esque tambe trobo molt a faltar amb el que vaig estar de lio...

Necessito ajuda siusplau! Moltíssimes gracies per tot.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/04/2016 16:52
I si intentes acostar-te a aquest noi sense dir-li el que sents per a començar a conèixer-lo millor?

I jo et recomanaria que no fessis cap pas si no tens clars quins són els teus sentiments.

Ara és molt normal que tinguis un embolic per això és important que t'escoltis i que aprenguis a veure què sents...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: