Logotip de Adolescents.cat
Carta al meu estimat cosí
Carta al meu estimat cosí
Any: 2001
Comarca: Segarra
Data: 06/04/16 07:29
Carta al meu estimat cosí!


Recordo molt bé la teva olor, el teu somriure que feia que tot brilles. Recordo lo fort que m'abraçaves i les ganes que tenies de viure la vida, recordo lo feliç que erets.
No recordo molt bé la teva veu, però donaria el que fos per tornar-la a escoltar, des de que vas marxar les coses han cambiat molt, a qui abaix tots et trobem a faltar i jo no paro de pensar amb tu, i amb el buit que m'has deixat.
Sòn 9 mesos sense tu, esperan la teva trucada, la teva abraçada sòn 9 mesos esperan-te. Se que des de on estas em cuides, i estas amb mi però aqui abaix em fas molta falta.
No m'importa on estiguis, ja sigui a quantre mil milles de mi o al altre lloc del mòn que tu sempre seras més que el meu cosí, el meu germà.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/04/2016 14:30
Volem que sàpigues que amb aquest escrit ens has commogut i ens has tocat profundament. L'he llegit en veu alta davant d'algunes de les psicòlogues del consultori i estem totes emocionades i et volem transmetre la nostra energia perquè puguis anar vivint cada dia amb el teu cosí allà a dalt, pensant que està al teu costat encara que no hi sigui...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: