Logotip de Adolescents.cat
davrom
davrom
Any: 1998
Comarca: Vallès Occidental
Data: 05/04/16 22:07
Estudis superiors
Bones,

Fa moltes setmanes que em sento molt cansat de tot, no tinc ganes de res, i em sento molt trist per les notes que tinc, malgrat tinc una mitja de 8,4 (batxillerat tecnològic). La gent diu que hauria d'estar content, però sóc incapaç de deixar de pensar en els errors que he comès al llarg de la meva vida. Sincerament, he pensat en deixar el Batxillerat, perquè penso que si en un nivell així cometo errors absurds, quan sigui enginyer poden haver vides en joc per culpa meva.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/04/2016 14:21
Hola!
Primer de tot, gràcies per la confiança!

Entenem la teva preocupació però creiem que és important que aprenguis a valorar totes les coses bones que fas.

Els errors poden existir, evidentment. Però quan siguis enginyer no només tu tiraràs endavant projectes sino que serà un treball en equip. I el col·legi professional t'ampararà!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: