Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 05/04/16 21:59
Males amistats?¿
Hola, som dos amigues de 17 anys i no aguantem dues altres 'amigues' nostres.
Anem juntes a l'insti. Quan estem al bus les 4, elles són molt criticones, són manipuladores, una d'elles es queda les coses de la gent (lladre?), maleducades, van de bones, es creuen superiors i molt probablement es riuen de nosaltres... No volem ser despectives dient això, pero elles són així i fan mal, primer van de bones però no.
No ens separem d'elles (ja que a l'hora de clase una va amb una de nosaltres) quan anem juntes però casi ni parlem, i pel que queda de curs no cal separar-nos, tampoc ho fariem...
Hi ha alguna manera per preocuparnos menys? Estem fartes de les seves actituds, ni tampoc volem parlar-hi amb elles d'aquest tema i no volem dir el que pensem per possibles baralles, no les aguantem. Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/04/2016 14:17
Ho poseu difícil ja que no voleu fer gaire res. Però si voleu relativitzar, us diria que busqueu temes de conversa entre vosaltres dues per no estar pendents del que facin aquestes dues "amigues".

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: