Logotip de Adolescents.cat
arg
arg
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 05/04/16 20:23
He parlat massa
Hola, durant les vacances de setmana santa vaig anar de festa i vaig beure més del compte, sense adonar-me i després men vaig empanedir molt. Resulta que tot va passar en un local on em coneixia quasi tothom i jo vaig ser molt penosa i men penedeixo. LA vaig cagar perquè vaig parlar amb un que conec i resulta que vaig dir-li que m'agradava el seu cosí de 26 anys i que si us plau parlés amb ell que ho necessitava. Bé la veritat eq no m'afectaria si no fos perquè a l'estiu treballo a la mateixa empresa que ell, sí que el de 26 anys, per tant si el seu cosí li diu ell ho podria escampar i jo quedaria molt malament i estic molt amoïnada. No paro de penar-hi i no puc passar pàgina, estic tan decebuda, veig que això em pot afectar tant. Crec que fins i tot això ja deu correr per l'empresa, i si per aquest rumor no em contracten? tinc por. La feina que tant m'agrada es pot convertir en un malson per culpa de quatre paraules que no son siceres, simplement li vaig dir perquè un noi m'havia rebutjat. Així doncs, per acabar-ho de rematar aquesta experiència m'ha fet veure que tinc una autoestima baixa i que intento agradar els altres perquè no m'agrado a mi mateixa.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/04/2016 10:45
Hola arg!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Sí, és cert que no ve de gust. Pero estaves en un context de nit i de festa. Per l'estiu queda molt! i el que va passar no té prou pes com epr deixar la amrca que t'imagines.

La pròxim a vegada actúa diferent. Encara que et sentis decepcionada per un tio, no vaigs a buscar de seguida un nou candidat.

Però pel que ha passat no et preocupis, t'has fet una pel.licula massa sèrie d'una nit de festa...

Relax i a disfrutar!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: