Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 05/04/16 18:42
Amiga insuportable~~
Holaa adolescents!
Fa temps que no aguanto una noia que fa un parell d' anys que coneixo. Parlem cada cop menys, a vegades gens, pero d'altres no em para de parlar de coses per interés, i ja cansa.
Aquesta noia en veritat mai m'ha caigut bé, som persones contraries, és una falsa, manipuladora, "gorrona" i fins i tot m'ha robat coses materials quan quedaven a casa meva...
S'aprofita de mi perquè que no té amb qui anar, alguns cops també s'acopla quan soc amb una amiga i està allà com un fanal perquè no té amb qui anar.
La odio moltissim per com em tracta, pero tampoc vull separarme de cop d'ella ja que notaria que no va bé, fem batxiller i anem juntes a clase tot el dia (seiem juntes també) i jo tampoc tinc massa gent amb la qui anar allà, no cambiaria de gent ,pel que queda de curs no val la pena separarnos...
M'agradaria que em donessiu algun consell de que fer o quin pensament adoptar, aquesta situació en sobrepassa, encara que sembli bastant tonteria, m'agradaria que em poguéssiu ajudar, gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/04/2016 10:38
Hola!

Doncs tens el dret a dir-li el que et molesta, però si no ho vols fer. Doncs hauràs d'aguantar "el chaparron" fins a finals de curs.

Intenta pensar que és la teva decisió i que en uns mesos s'haurà acabat.

Ara, si et roba o et menteix diga-li que no t'agrada i que aixi no pots tenir-hi confiança.

Endavant

Eli Aulet

www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: