Logotip de Adolescents.cat
PadmeAmidala
PadmeAmidala
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 05/04/16 18:29
Problemes de la meva millor amiga
Hola! Porto uns dies bastant preocupada, la meva millor amiga té molts problemes i no se pas com ajudar-la. Té la autoestima molt baixa, s'infravalora constantment i costa pujar-li la moral. Ella té 19 anys, està fent un curs per accedir a grau superior i s'ha tret el curs de monitora i està buscant feina. Tot i així els seus pares li diuen que és una vaga per no tenir treball i que no serveix per a res. També li afecta el fet de que quasi no té amigues per que te un caràcter molt difícil i amb el temps s'ha anat quedat sola, tret d'una altre noia i de mi. Cada vegada s'ho creu més i m'agradaria ajudar-la en tot el que pogués perquè em fa mal veure-la així. Gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/04/2016 10:36
Hola PadmeAmidala!
Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interperosnal.

Doncs serà important que l'animis i li diguis i recordis totes les qualitats que té. Quan faci una cosa que t'agradi o que s'observi una qualitat seva (responsable, divertida, bona amiga, lluitadora...etc) diga-li: " ets una noia lluitadora, perquè..."

És molt important transmetre lo positiu als altres.

Ella també ha de veure que pot millorar ! es la seva màxima responsabillitat. Es mereix sentir-se bé i oblidar-se d'etiquetes, com vaga, que no l'ajuden a avançar.

Endavant!
Eli AUlet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: