Logotip de Adolescents.cat
tina27
tina27
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 04/04/16 23:09
M'AGRADA UN MOLT BON AMIC I ELL TÉ NOVIA
Hola, jo vull que m'ajudeu, a mi m'agrada un molt bon amic meu però hi ha un problema, ell acaba d'acabar una relació fa 1 setmana i aquest dissabte li va demanar a un amiga meva, ja ns que fer, totohom fa bromes dient que m'agrada, que sortim, em sento incòmode perquè se'n acabara entera'n i no vull, em fa vergonya i no només això sinó que tinc por de que se'n enriguin de mi.

jo creia que li agradava o algo per l'estil, perquè parlem molt per whatsapp de fet es amb la tercera persona que tinc més missatges( despre de la meva mare i el meu pare ) i tant a classe com a fora ens portem bé estem molt junts i aixi, però vull que m'ajudeu siusplau.

gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/04/2016 10:15
Hola Tina27!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs sembla que teniu confiança, no t'anticipis al que passarà. Si tens bon rotllo amb ell confia-hi, anirà bé i no passarà res greu.

Expressar els sentiments és positiu. Evidentment si no estàs preparada una altra vegada explica les teves intimitats a qui realment confiis, però per tu perquè sinó pateixes.

Si et preocupa molt parla amb ell i diga-li com et sents...però deixa passar uns dies i veuràs com tot es va posant a lloc. i no és dificil.

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: