Logotip de Adolescents.cat
Piupiu
Piupiu
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 04/04/16 22:53
Tincundubtee😊
Holaa adolescents!!🌸
M'agradaria "donar-li" forma al meu cul i vull saber si hi ha algun esport i aliment que ajudi amb "la forma del cul"??😊
Petoneets adolescents😘😘
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 05/04/2016 10:53
Hola Piupiu!

Mira, en primer lloc has de saber que aliments per fer donar forma al cul no n'hi ha de concrets, ja que el cos de cada persona té una forma i morfologia diferent i no és possible fer engreixar parts concretes del cos, igual que tampoc és possible fer-les aprimar.

Si que hi ha alguns exercicis que pots fer i que et poden anar bé com per exemple les famoses "sentadilles", ja que es treballa el múscul del gluti i al muscular, augmenta de tamany. També pots acostumar-te a pujar i baixar escales caminant o aprofitar per fer bicicleta.

A la web fa temps van penjar una notícia amb exercicis per treballar el cul: fes-hi una ullada:



De totes maneres pensa que muscular en les dones costa bastant, o sigui que hauràs de ser constant i tenir paciència, ja que els resultats trigaran bastant a arribar.

Un petó i gràcies per escriure'ns!!!!!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: