Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 04/04/16 20:27
Estic molt perduda...
Hola! soc una noia de barcelona i tinc 18 anys i ja falta poc per les PAU i la universitat, i estic molt perduda en temes d'estudis de cara al futur. Per una banda ser que es millor no preocupar-se gaire ja que el mes important es treure la maxima nota a la selectivitat, pero no tenir una visio mes clara del futur em dificulta molt poder seguir endevant. Vull dir q cada cop tinc menys clar que fer i em desanimo i aixo repercuteix a les meves notes. Ara estic fent el batxillerat cientific, pero la veritat es que cap modalitat em crida la atencio i fins i tot sem fan una mica pesades. Aixo es el que em fa pensar en la cerrera q vull escollir ja que si ja ara q faig batxillerat sem fan pesades, a la uni no tinc gens clar d'escollir una carrera relacionada amb aixo. Per altra banda temes de disseny, llengues estrangeres, coneixer cultures i paisos...em crida mes l'atencio i crec q una carrera q les englobes totes estaria molt be, he intentat buscar-la, anar a portes obertes...pero segueixo indesisa pq no m'hi veig del tot fent allo. Per tant tinc por de "pifiarla" al escollir la carrera que no te res a veure amb el q estudiat i no se si aniria molt perduda...tambe m'agradaria saber haviam si a mes gent li passa o si esta fent ara a la uni una cosa totalment diferent al q feia a l'institut. Necessitaria una mica d'ajuda pq ara mateix vaig massa perduda i tinc un cacao al cap molt gran.

moltes graciiies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/04/2016 10:26
Hola!

Sóc l'ELi Aulet. POsicòloga d'Interpersonal.

Doncs sí, li passa a moltíissima gent! De fet , hi ha molta gent que começa una carera i després la canvia...i no passa res! Hi ha gent qeu acaba una carrera i després seguidament o al cap d'uns anys en fa una altra...

No es tracta de que endevinis a la primera i decideixis el teu futur. Fes ara el que t'atraigui i et vingu de gust i ja aniràs coneixent coses noves. És un camí. Ara només estas a la fase de les PAU. Concentra't en això i aj veuras què fer després. Te n'ensortiras!!!

Endavant i energia!

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: