Logotip de Adolescents.cat
sonia11
sonia11
Any: 2001
Comarca: Menorca
Data: 04/04/16 16:03
un amor dificil
Hola, tinc un gran problema i m'estic menjant molt el cap...
M'agrada el meu entrenador de l'esport que practico. Ell te 19 anys i jo tinc 15.
quan ens veiem m'ho passo molt be amb ell pero nomes el puc veure un dia a la setmana...
Ell te novia i porta 2 anys amb ella pero quan estem junts em parla malament d'ella i algun cop m'ha dit que la vol deixar, pero al final mai ho fa.
Cada cop penso mes amb ell i nomes penso en veurel. les meves amigues pensen que m'estic començant a obsesionar-me pero quan estic amb ell soc una tia normal i soc jo mateixa. m'agrada molt i no se que fer per fer un pas endevant amb ell i començar amb ell. amb ell tinc molta confiança i hem parlat de molts temes seriosos i tal. Ajudeu-me, que faig per avançar amb ell?
Gracies!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 11/04/2016 08:45
Sonia11!

Gràcies per escriure'ns!

Doncs potser pots fer un petit pas i insinuar-li que potser t'agrada... de moment, si tot continua com fins ara hauràs de deixar que el pas del temps guiï cap a on anirà tot plegat però si vbols accelerar-ho... hauràs de fer un pas!

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: