Logotip de Adolescents.cat
crys
crys
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 04/04/16 01:49
M'Agradaria ser com les nenes de la meva classe...
Hola !

Sóc una nena de 13 amb un problema.M'agradaria ser com les de la meva classe... M'agradaira vestir millor i adaptar-me al seu estil.

Jo sóc mulata de pell i amb els cabells arrissats , i sóc tot el contrari a elles ... Elles tenen els cabells llisos , estan bé de pes i vesteixen molt bé.

De vegades crec que em prenen el pèl perquè van de " mosquetes mortes" , vull dir, poden parlarme de bon gust però l'altre dia es poden riure de mi a les meves esquenes.

No se de cap manera com incorporar-me al seu grupet. Si hos dic la veritat, inento ser com elles; vull dir, compro on van elles, segueixo a la gent que ho fan elles... pero de cap manera m'aseptaran.

Creieu que he de tindre més personalitat? Em prenen com tonta?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 08:42
Sí que és molt important que tinguis la teva pròpia personalitat i que intentis ser com tu ets, no com ellers són. És important que la gent del teu voltant t'accepti per ser com ets, no que t'accepti quan semblis una altra cosa.
Sabem que és complicat però és important que busquis allò autèntic en tu!
I dius que diuen coses a les teves esquenes però, realment, no saps si parlen de tu o no...

Sigues tu! noho oblidis!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: