Logotip de Adolescents.cat
123
123
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 03/04/16 23:22
No puc més!
Hola, soc una noia de 1r de Batxillerat estic estudiant el batxillerat tecnològic per fer dissenys d’interiors. Al segon trimestre em vaig adonar que no m’agrada gens. Llavors vam intentar canviar de batxillerat a una altre escola i no hi ha places, llavors l’any que be aniré. Però aquet curs se m’està fent etern i molt dur. No se com superar-ho i aquet últim trimestre ja no puc més. I els meus pares no ho entenen i no se com dir-les. Estaria bé que anés al psicòleg?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 08:44
Estaria molt bé que busquessis l'ajuda que tu creus que necessites.,
De totes maneres, un petit consell... que la il·lusió de que l'any vinent estaràs fent quelcom diferent i que, possiblement, t'agrado més et doni força per a seguir endavant i superar aquest curs.
Has de superar els mesos que queden de la millor manera possible. I si hi poses il·lusió pel que vindrà... segur que pots amb els mesos que et queden per endavant.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: