Logotip de Adolescents.cat
ºanonim
ºanonim
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 03/04/16 18:13
M'agrada el meu millor amic i no se com dir-li, ajudeume sispliiii
Hola personetes d'aquesta xarxa social catalana interactiva super eficas i útil!!!
El cas es que m'agrada el meu millor amic i no sé com dir-li. Hens coneixem des de fà 1 any i mig i anirem a l'institut junts. Tinc por a que digui que no i llavors s'enteri tota la clase fins que es riguin de mi, o al contrari que digui que si, ser feliços per sempre i casar-nos.
Que faig ????? SISPLAUUUUU AJUDAAAA
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 08:55
Tot té riscos... evidentment... però, si vols, pots començar per quelcom més subtil que dir-li directament que t'agrada... pots intentar fer-ho de manera més indirecte i si veus que la cosa vba bé... anar sent més directe a mesura que la vostra relació evolucioni.
Però el risc de que a ell no li agradis hi és... tot i que també podria ser qaue li agradessis!

I que la gent se n'enrigui de tu... no hauria de ser així. Tots ens enamorem i ens pot agradar algú i això és el més normal del món!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: