Logotip de Adolescents.cat
ºanonim
ºanonim
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 03/04/16 18:08
El meu millor amic coqueteja amb la meva i seva millor amiga
Holaa Personetess!!!!
El cas es que sempre veig a la meva millor amiga i el meu amic junts, (també ells 2 són millors amics). Ell sempre esta amb ella i la veritat es que hem fa una rabia terrible la veritat, sempre estan rient junts, van junts,etc... Es normal que hem fiqui celosaa??? Ajudeu-me sisplauuu!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 08:56
És normal que estiguis gelosa perquè també vols que estigui per a tu.
No sé ben bé què sents per ell però, en principi dius que és el teu amic. Per tant, deduïm que te l'estimes coma amic però que aquests sentiments que tens et fan dubtar.,..
Quan ens enamorem d'algú ho notem i aquests gelos senzillament poden ser que tens ganes que també estiguin per tu.
El més important és que si veus que el teu amic i la teva amiga són feliços així, tu has d'estar al seu costat i recolzar-los!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: