Logotip de Adolescents.cat
anonimaa
anonimaa
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/04/16 15:09
Incomodada..
Hola.
Desde fa un temps noto que un nen del meu institut em mira molt. vull dir em sembla que li agrado perquè a la classe i tal estem llegint o algo, veig que em mira o quan parlo amb algun nen sempre ha de dir algo. El problema es que ja més d'una persona creu que li agrado i ell es el tipic nen que no fot ni brot a classe. Apart d'això ami no m'agrada i sempre esta dient-me coses pel whatsapp i a la classe. I alguns cops em pot arribar a incomodar, però tampoco se si en part a mi m'agrada.....Fa unes semantes vaig parlar amb ell per un tema que no era meu i va acaban desviant-se dient-me que li agrado a algú i em sembla que ho anava a dir, però em vaig haver de marxar i ja no m'ho vol dir.
No se que fer....no em sento molt adjust en aquesta circumstancia😟
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/04/2016 17:34
Li pots dir tranquil·lament que hi ha coses que fa que t'incomoden. Si no li dius... ell no ho sabrà i seguirà fent-ho.
I si t'incomode i no t'acaba de convèncer... en principi aixo vol dir que no t'agrada. Però si tens dubtes, deixa que el temps et vagi aclarint el que sents... de vegades, pensem que tenim sentiments cap a algú només perquè pensem que li agradem a aquesta persona, per tant... ves amb molt de compte de no confondre sentiments.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: