Logotip de Adolescents.cat
caca
caca
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 03/04/16 13:18
mare
Hola!!!
Tinc 14 anys casi 15 i tinc novio. ja portem quasi 3 mesos. La nostra relació es molt bona i tots dos estem molt be. El problema es la meva mare, es pensa que a la meva edat no puc tenir novio, i sempre que vull quedar am ell fica pegues. Hi ha hagut alguns cops que m'ha dit coses que m'han sentat molt malament. Putser em direu que he de parlar amb ella pero es que, no es pot prlar amb ella. Cada cop que ho intento acabem amb una discusio.
També m'agradaria saber la bostra opinió sobre tenir novio amb casi 15 anys.. tampoc n'hi ha per tant no??
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/04/2016 17:32
És normal que amb quasi 15 anys tinguis nòvio però també és normal que ta mare estigui preocupada.
Per tant, el que pots fer és demostrar-li que ets responsable. Intenta compartir amb ella com n'estàs de feliç amb la teva parella i explica-li algunes de les coses que et vingui de gust compartir sobre la teva relació (mantenint la teva intimitat, és clar).
I potser mica en mica anirà veient que aquesta persona amb la que estàs et fa feliç i això és bo.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: