Logotip de Adolescents.cat
Anòniimaa♥
Anòniimaa♥
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 03/04/16 11:52
Vull ser psicóloga
Hola Adolescents.cat! <3

Mira jo vaig entrar a la ESO i directamente hem van ficar a un gurp adaptat "reforç" en el mateix intitut perquè el meu tutor de primària els hi va recomenar, però vaig començar a treure 9 i 9'5 allà. Llavors hem van dir que no hem feia falta el refors i vaig anar bé amb bens i notables i algún sufi. Però a segon vaig tindre uns problemes personals i vaig sospendre 6, actualment només hem queda 1 per recuperar d'aquelles 6 que aquesta semana hem presentaré a la recuperació. I aquest curs, he seguit tenint problemes i he sospes en el primer trimestre 8 i en el segon 9 pero ara per fi ja m'estic esforçant perquè me donat compte del que vull ser a la vida. Psicòloga.

I la pregunta meva és: Una persona com jo que no m'agrada estudiar i hem distrec molt fàcilment, puc fer algún modul per estudiar psicologia?
Durant tota la ESO no he sapigut que volia ser, ho intentat trobar però no ho he trobat i esperat a que hem vingués, llavors un dilluns normal vaig anar al institut i a la classe de tutoria van portar un psicóleg que ens van fer una xerrada i des de allà estic capficada en que vull ser psicóloga.
Pero el meu problema d'ara esque tinc entés que s'ha de fer Batxillerat de Ciències i les ciències precisament no és que m'agradin ni que hem vagin molt bé.
Hem podeu dirigir una mica si us plau?

I una altre pregunta: De què puc treballar amb 15 anys? Es que al estiu vull intentar treballar, per fer guardiola però no crec que amb l'edat que tinc m'acceptin a ningún lloc és més es riguin. Hem podeu donar idees?

Gràcies! <3
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/04/2016 17:26
Per orientar els teus estudis, millor que parlis amb algú del teu institut ja que nosaltres no som orientadores escolars. Hem fet psicologia però sovint, els requisits poden ser variables, per tant, millor que t'assessoris amb algú que sàpiga realment com estan els plans d'estudi actualment.

I a l'estiu pots treballar fent algun cangur o classes de repàs... Legalment no es pot treballar fins als 16 anys, de totes maneres.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: