Logotip de Adolescents.cat
CBA
CBA
Any: 2016
Comarca: Alt Urgell
Data: 03/04/16 00:34
----
Hola. Tinc un problema, últimament molts nois m'han dit que els hi agrado i la majoria ja s'han liat amb mi. Realment em vull enamorar d'algú però no se que em passa que no sóc capaç. Hi ha un noi del barri del costat que està començant a avançar la nostra relació i pensa en demanar-me sortir i el trobo bastant bé però no se que podria contestar ja que crec que no sento res per ningú encara que per aquest últim el trobo a faltar alguns cops només. Que haig de fer (a part de pensar en mi, a qui preferiria i tal) per enamorar-me?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/04/2016 17:19
No pots forçar l'enamorament... això es quelcom que ve o no però no es pot forçar. El que sí que pot passar és que algú, de qui no t'has enamorat a primera vista, et pugui anar agradant més i més i t'enamoris finalment. Però per fer això has de deixar que el temps vagi passant, escolta els teus sentiments i no tinguis pressa perquè com més pressa tinguis, més possibilitats d'equivocar-te tens...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: