Logotip de Adolescents.cat
anonimaa
anonimaa
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 02/04/16 14:52
Ele meus pares no em deixen sortir....😔
Hola adolescents.cat
Fa menys d'un mes vaig quedar amb unes amigues del meu institut. Erem unes quantes però, vaig mentir als meus pares dient que quedava amb una altre nena i no amb elles perquè creuen que son una mala influencia i unes amigues tòxiques. Finalment ho van descobrir i tot va anar a pitjor. Ho veig molt injust perquè ells quasi be no les coneixen i les estant jutjant nomes per les seves notes i del que diuen d'elles. Sobretot el meu pare em vol separar d'elles i no em deixa sortir en elles. Elles son molt amigues meves i tampoco els vull dir que no em deixan anar amb elles perquè els sentarà fatal i s'enfadaran. Tinc més amigues apart d'elles però elles son una part molt important.
Estic molt amoïnada per quest tema i no se que pum fer. I si poster el que diu el meu pare es veritat?😳
Siusplau, m'agradaria molt que sigues anónimo i el meu usura no apareixès, gràcies.😓🙏🏻
Petons adolescents😘
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/04/2016 16:32
El millor que pots fer és demostar als teus pares la teva maduresa i has de parlar amb ells per explica'ls-hi això que ens has dit a nosaltres.

Mentint, ja veus que les coses empitjoren. Per tant, sigues sincera i digue'ls-hi com et sents amb tot el que està passant i demostra'ls-hi que tu tens prou criteri per seguir sent com ets independentment de qui tinguis al costat. Si elles tenen pitjors notes que tu, tu continua tenint bones notes per demostrar als teus pares que no ets tan influenciable com ells es pensen!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: