Logotip de Adolescents.cat
lol07
lol07
Any: 1995
Comarca: Vallès Occidental
Data: 02/04/16 12:06
Estic enmorada y no vull passar-ho malament com l'ultim cop
Hola! Primer de tot dir-vos que m'encanteu i que feu un gran treball amb el consultori i en general amb adolescents.cat
La meva consulta, se que pot ser una curiositat que moltes noies tenim al cap... Mireu estic de lio amb un noi, res serio, però crec que m'estic enamorant i ell no... Nose com fer que ell s'enamori de mi, perquè realment estic molt pillada i no vull acabar-me enamorant del tot i que ell al final es farti de estar de lio amb mi i s'envagi amb una altra.
Se que alomillor la consulta que estic fent és una mica difícil de respondre però siusplau hem podrieu donar consells de com enamorar a un noi?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/04/2016 16:24
Doncs no hi ha res que et pugui dir perquè puguis enamorar a aquest noi ja que cadascú és diferent i no hi ha coses màgiques per enamorar a ningú. A aquest noi li hauries d'agradar tal i com ets.
Però si veus que t'has enamorat d'ell i no vols que et faci mal tens dues opcions: o apartar-e d'ell o explicar-li el que sents...

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: