Logotip de Adolescents.cat
carolinapf10
carolinapf10
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 02/04/16 12:01
El segueixo estimant i em fa molt mal...
Bon dia adolescents.cat!
Sóc una noia de Barcelona i m'agradaria que m'ajudesiu i em donguesiu la vostra opinió sobre un tema que últimament m'inquieta una mica... Hi ha un noi amb el que estava sortint fa bastant i que no el veig fa molt de temps. La relació es va acabar perquè vivim a llocs diferents i ell va haver de marxar. Segueixo enamorada d'ell i crec que estic massa obsessionada amb ell (no puc evitar mirar tota l'estona el seu instagram, si ha actualitzat la seva foto de perfil, mirar si té alguna historia en el seu snapchat....) I l'altre dia estava mirant el seu ask (també el miro a vegades) i em vaig topar amb una captura de pantalla d'un missatge d'aniversari que ell li va enviar a "una amiga seva" en el que ell es declara. Nosaltres hem passat per molts mals moments junts, ens hem enfadat molts cops i no tinc ganes de tornar a passar pel mateix. Aquest missatge és de fa ara ja gairebé un mes però a l'hora a mi em deia que m'estimava... M'ha traït molts cops però no puc evitar seguir estimant-lo. M'ha fet molt mal, aquest cop, a l'hora de veure el missatge no li he dit res perquè dintre de dos mesos ens tornarem a veure i continuarem amb la relació però aquest temps que ens separa és cada cop més dur i no vull seguir sofrint més... Sé que quan torni després aquest cop haurà de tornar a marxar però per sempre... I ja no ens tornarem a veure mai més. No sé que fer, ni com reaccionar... Espero que em pugueu ajudar amb això.
Moltes gràcies,
Carolina
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/04/2016 16:18
Carolina, realment has de valorar si et val la pena estar pendent d'un noi com ell... si t'ha fet mal vàries vegades, us heu discutit molts cops... i si ell sembla que està amb alguna altra noia... Sé que oblidar algú és complicat però per poder-ho fer hauries d'intentar evitar mirar les seves xarxes socials...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: