Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 01/04/16 18:36
😳😳😳😳😳😳😳😳
Hoola! El cas és que tinc 13 anys i em crec guapa. Tinc un bon cos(alta, amb cul,amb tetes,prima...). El cas és que hi ha gent que opina que sóc lletja i d'altre que sóc normal. I jo em crec més que tot això. Mai he agradat algú i no ho entenc, amb lo guapa que sóc...
Li he comentat a una amiga i em va dir la sinceritat: que de cos estic molt bé pro de cara ja no tan. Em va dir que em maquillès per estar més guapa.
Pro jo no puc maquillar-me encara aquesta edat, els pares no em deixen. Diuen que es de puta i nose k...
El que vull es que algú s'enamori de mi, pro com? Nose si m'enteneuu😂
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/04/2016 16:05
És fantàstic que tu et valoris tant. I això és el més important de tot. A partir d'aquí, has de tenir paciència i no voler agradar a algú a qualsevol preu. Has d'agradar a algú que a tu també t'agradi.
Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: