Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Noguera
Data: 01/04/16 16:07
Ara sí, ara no... estic indecís!
Diuen que quan et pilles d'una persona que no està bona, és perquè t'has enamorat. I crec que això em pot haver passat a mi.

A principis d'aquest curs la vaig conèixer. Per no dir el nom real, li diré Sara.
Al principi jo no li feia gaire cas, com una altra companya de classe, però a mesura que va anar passant el temps ens vam fer molt bons amics. Ens vam fer tant amics que jo pensava que passaria algo més.
Pel viatge de final de curs la Sara i jo vam connectar molt; moltíssim. Molta gent ja es pensava que entre nosaltres hi havia tema. Allà va ser on em vaig pillar d'ella (si es que realment ho estic).

Tornant del viatge és on la vaig cagar. Estava parlant amb un amic i li vaig dir que em molava algú. Ell em va dir "Ja ho sé! És la Sara!" i jo vaig dir-li rapidament "Nooo!!!". La Sara em va sentir i em va dir "Que directe!". I jo vaig acabar dient "Nono en realitat no m'agrada ningú". Durant la resta de viatge va anar amb altres nois i a mi no em va fer cas.

Tornant a les classes, ens fem perquè anem amb la mateixa colla, però res ja no és igual... Ja no parlem ni ens expliquem res, pel WhatsApp no xarrem... Més d'un cop li he preguntat que li passava si estava emprenyada amb i però ella sempre em diu que no, que només és que es troba malament o que no ha dormit bé.

He pensat en parlar amb ella i sé que em direu que faci això, però tal com estan les coses sé que no servirà de res. No sé si he de separar-me d'ella o, sense ser pesat, continuar fent-li petits detalls.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/04/2016 16:00
Hola!
Doncs evidentment et diré que has de parlar amb ella i explicar-li el que ens has explicat a nosaltres. I, evidentment pots continuar-li fent petits detalls.

I això``que diuen que si et pilles d'una persona que no està bona vol dir que t'has enamorat... l'enamorament no depèn de si està bona o no la persona... et pots enamorar de qualsevol persona!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: