Logotip de Adolescents.cat
Fanatica00
Fanatica00
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 01/04/16 15:46
Maaaal de caaaaaaap!
Hola, doncs us explico una mica el meu problema. Doncs resulta que sovint tinc mal de cap quan estic al institut. Jo començo l'institut a les 8:30 i m'aixeco a les 7:30 i aquest curs (3r d'ESO) vaig decidir que hauria d'esmorzar abans d'anar a l'institut i així ho he anat fent durant tot aquest temps. Pel matí esmorzo llet amb cereals i ja està. A vegades m'emporto esmorzar però només per un pati ja que en faig dos. Doncs resulta que jo no vaig a l'institut per la tarda, només pel matí. I quan estic a la quarta o durant el pati de sobte m'agafa mal de cap (faig 6 classes) i noto que la temperatura del meu cos va pujant i sembla que tingui febre. Però això només em passa durant una hora o 45 minuts i després ja em trobo bé. No entenc perquè em passa això i em té una mica preocupada.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 03/04/2016 17:18
Bona tarda guapa!

Dons la veritat és que m’encantaria poder-te donar una resposta però només puc dir-te que a nivell d’àpats al esmorzar ho estàs fent molt bé i et felicito. Fas bé menjar a casa abans d’anar al institut i menjar a l’hora de pati. Però se’m escapa del meu coneixement saber que pot estar passant perquè t’agafi mal de cap i tinguis sensació de tenir febre durant 45 minuts. Crec que el millor que pots fer és explicar-ho als teus pares i que t’acompanyin al metge. Segur que podrà donar-te alguna explicació.

Em sap greu no poder-te ajudar, de veritat!

Una abraçada!!

Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: